nocable.no Personvernregler

Her finner du vår personvernpolicy.

 

Personvernpolicy.

Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler
Nocable.dk er juridisk forpliktet til å beskytte dine personlige data. Denne kunngjøringen forklarer hvordan vi behandler (f.eks. Samler inn, bruker, lagrer og deler) dine personlige data. Vi behandler all personlig informasjon om deg i samsvar med denne kunngjøringen og med gjeldende lov.

Selskapet som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger er:

nocable.no
Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
CVR 37823287

E-post: info@nocable.no
Tlf: +45 2237 5474

Du kan alltid kontakte meg med spørsmål om hvordan jeg behandler personopplysningene dine.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen din eller. på samme måte for å kunne gjenkjenne det. Det er ingen personlig informasjon lagret i informasjonskapslene våre, og de kan ikke inneholde virus.

Hvordan slette eller blokkere informasjonskapsler
http://minecookies.org/cookiehandtering

Nocable.dk samler informasjon om deg på tre måter

Når du bruker informasjonskapsler
Når du gir informasjon når du abonnerer på et nyhetsbrev
Når du bruker kontaktskjemaet til å sende meldingen
Formål med informasjonskapsler på nettstedet vårt

For å lagre innstillingene.
Trafikkmåling og statistikk.
Målretting og frekvensstyring av reklame.
Tredjeparter med tilgang til å angi informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler fra følgende tredjeparter:

Google Analytics
Mailchimp
Sikkerhet
Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at informasjonen din ved et uhell eller ulovlig sletting, publiseres, tapt, degraderes eller blir kjent til uvedkommende, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.

Lagringsperiode
Informasjonen lagres i den perioden loven tillater det, og vi sletter den når den ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av informasjonens art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å spesifisere en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Personlig informasjon
Personlig informasjon blir aldri gitt til tredjeparter, med mindre du uttrykkelig godtar dette, og vi samler ikke inn personlig informasjon uten at du har gitt oss denne informasjonen når du registrerer deg eller deltar i en undersøkelse, etc. Du oppgir personlig informasjon på egen risiko. Personopplysninger brukes til å utføre tjenesten i forbindelse med hvilken informasjonen samles inn.

I den grad personopplysninger om deg blir behandlet, har du rett i henhold til personopplysningsloven til å bli informert om hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg.

Nyhetsbrev abonnement – Vilkår for bruk
Når du registrerer deg for et nyhetsbrev på nocable.nos nettsider, får du de beste tilbudene og siste nytt tidvis pr. post. Samtidig gir du informasjon om navn, e-postadresse og ev selskapsnavn. Nocable.dk lagrer og bruker informasjonen til å administrere din registrering.

Nocable.dk gir ikke personlig informasjon videre til tredjepart.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til å motta nyhetsbrevet.

Bruk av kontaktskjema – Vilkår for bruk
Når du bruker kontaktskjemaet på nocable.nos nettsider, gir du informasjon om navn, e-postadresse og ev telefonnummer. Nocable.dk lagrer og bruker dataene dine til å svare på forespørselen din og til hvilken som helst videre kommunikasjon.

Nocable.dk videreformidler ikke personlig informasjon til tredjeparter.

Kontaktdataene dine slettes automatisk ett år etter at kontakten ikke lenger er aktuell. Du kan også når som helst be om at kontaktdataene dine slettes.

Innsikt og klager
Hvis det viser seg at informasjonen eller dataene som behandles om deg er feil eller villedende, har du rett til å kreve at den blir rettet, slettet eller blokkert. Du kan når som helst motsette deg informasjon om at du blir behandlet. Du kan også når som helst tilbakekalle samtykket. Du har muligheten til å klage på behandlingen av informasjon og data som gjelder deg. Klager sendes til Datatilsynet, jf. Personopplysningsloven § 58 (1). 1. Før du klager, bør du kontakte nocable.no. Som dataleder vil jeg gjøre det jeg kan for å møte deg.

Kontakt os

Kontakt os for et møde. Vi giver kagen til kaffen 🙂

Åstrupvej 10, 1.sal
9800 Hjørring
Danmark

+45 22 37 54 74

info@nocable.no

Send os en mail